DLA KOGO?
Bezpieczeństwo żywności |
Branża spożywcza |
Sklepy spożywcze (małe i wielkopowierzchniowe) |
Mała gastronomia (bary, restauracje typu fast food) |
||
Hotele, restauracje |
||
Zakłady produkujące żywność (zakłady mięsne, hurtownie, magazyny, piekarnie, ciastkarnie, produkcja roślinna itp.) |
||
Instytucje i organizacje (przedszkola, szkoły, żłobki, kolonie, sanatoria, domy dziecka, domy opieki, internaty, stołówki) |
||
Bezpieczeństw i higiena pracy |
Branża usługowo handlowa, przemysł, produkcja, instytucje publiczne itd. |
Małe średnie firmy potrzebujące doradztwa i szkoleń, wykonywania zadań służby bhp. |
Zarządzanie jakością |
Bezpieczeństwo żywności
Wdrażanie systemów
Tworzenie dokumentacji
Doradztwo:
Szkolenia
BHP
Doradztwo
Szkolenia
Zarządzanie jakością
Wdrażanie systemów
Tworzenie dokumentacji